Casa Rural La Garrotxa

Ets un amant de la natura? Si la resposta és sí, has pensat en passar les vacances en un lloc únic? Vine a la nostra casa rural a La Garrotxa!

Situada a la comarca de Girona, a la zona nord-oriental de Catalunya, la nostra comarca té dos tipus de paisatges totalment diferents:

Una és la part dels volcans, en la qual podem trobar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, espai protegit format per més de 40 volcans i diverses colades de lava que formen un paisatge espectacular, suau i gairebé sense desnivells; i si passegem per la Vall del riu Fluvià fins al nord, el paisatge canvia radicalment i podem descobrir barrancs i congostos que donen pas a la zona de l’Alta Garrotxa, àrea declarada Espai d’Interès Natural.

A La Garrotxa tenim un clima mediterrani de muntanya mitjana, el que significa que hi ha pluges durant tot l’any, encara que el nostre hivern és l’estació més seca. Els estius són frescos, perfectes per recórrer tota la comarca sense problema i els hiverns són freds, gràcies a la influència del Pirineu.
La vegetació, per tant, és la típica associada a aquest clima mediterrani. Alzinars, rouredes i fagedes es reparteixen per tota la comarca, creant ambients diferenciats i espectaculars.

Però, a més, tenim una gastronomia que només podràs gaudir aquí, des de cuina tradicional i senzilla amb productes de la terra, fins a la més innovadora, alguns restaurants fins i tot amb estrelles Michelin.

Si véns a la nostra casa rural a La Garrotxa estaràs en un enclavament perfecte, però a més gaudiràs de totes les comoditats de la teva llar al mig de la natura. Àmplies habitacions, jardins amb piscina, cuina amb tot el necessari, banys complets … totes necessitats perquè et sentis com a casa teva, o fins i tot millor!

Durant la teva estada podràs fer diferents activitats, com senderisme, visites a la Zona volcànica, rutes en bicicletes, rutes en quad, Ruta Carrilet Olot-Girona-St. Feliu de Guíxols, rutes en 4×4 … vine amb la família, amb amics, amb la teva parella … porta’t les teves ganes i nosaltres ens encarreguem de la resta.